Premio al Mejor Largometraje Documental en la 30ª Mostra de Cinema del Mediterràni de 2009, TEMPS D´AIGUA fue también seleccionada en el Festival Internacional de Cine de Rodas (Grecia), ECOFILMS 2009, en la Sección Oficial. Posteriormente participó en el Festival VOCES, en Bogotá (Colombia) en 2010, y en el Film Festival Online Green Unplugged en 2011.



Dirección: Miguel Ángel Baixauli.
Guión: Ximo Rojo, Josep Lluis Peris, Miguel Ángel Baixauli.
Producción ejecutiva: Juanjo Giménez, Miguel Molina.
Fotografía: Pere Pueyo.
Música: Alfred Sorlí.
Montaje: Miguel Ángel Baixauli.
Montaje de sonido: Ximo Rojo.

87 min, color, 1:1´85, Valencia, 2009.

Una producción: Jaibo Films y Nadir Films, con el apoyo del I.V.A.C, RTVV y el Ayuntamiento de Alfafar.


jueves, 18 de octubre de 2012

Visionats i horitzons de juliol a juliol

El dissabte 23 de juliol de 2011 Temps d´aigua va ser projectada dins del cicle l´Albufera de cine organitzat per la Fundació Assut amb motiu dels 25 anys de la declaració del Parc Natural de l´Albufera.

                                             
Aquest cicle no s´ha limitat a eixa celebració del Parc Natural i continua desenvolupant-se tots els anys. També la nostra col.laboració amb la Fundació Assut ha continuat i estem embarcats en un projecte documental anomenat Esperant l´aigua, sobre el reg de la Séquia de Moncada i la cultura de l´Horta Nord.

Entre una cosa i l´altra,el diumenge 22 de juliol de 2012 varem participar en un Open Tour organitzat per GA Valencia per la pre-albufera. Un grup de persones guiades per l´arquitecte David Estal arrivaren a mig matí al barri del Tremolar, on els estavem esperant per a explicar la nostra visió del lloc i la nostra experiència amb Temps d´aigua. Després anarem a dinar al restaurant El Retor de Castellar-l´Oliveral, on fa ja cinc anys varem filmar algunes sequències de la nostra pel.lícula, i en acabar el sempre fantàstic dinar preparat per Rafa varem fer ahí mateix una projecció de la pel.lícula i un debat sobre la mateixa. És a dir, que projectarem Temps d´aigua en eixe lloc que també és part de la pel.lícula, una experiència realment fascinant. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario